Tillbaka till bloggen
blog image

Uppdaterade funktioner

Publicerad: 28 november 2023

På Lantero arbetar vi kontinuerligt med att erbjuda våra kunder en så bra och lättanvänd tjänst som möjligt, och i det här inlägget tänkte vi berätta lite om funktioner som vi uppdaterat den senaste tiden.

Vi har kunder som inte använder BankID för tvåstegsinloggning, och därför har vi lagt till möjligheten att logga in med engångskoder som skickas ut via e-post eller SMS.

För de kunder som hanterar många ärenden har vi också infört förbättringar och förändringar. Nu kan ni ge ärenden ett eget namn för att lättare kunna hitta rätt ärende i ärendöversikten. Dessutom kan vi ställa in tjänsten så att ni kan få en daglig sammanfattning istället för att få e-post med notifieringar varje gång någonting händer i ett ärende. Det går även att stänga av notifieringar helt för en användare.

Det finns en möjlighet att lägga till en handläggningslogg, där ni kan dokumentera alla utredningsåtgärder som ni utför utanför visselblåsarsystemet. Detta är en funktion som är speciellt bra ifall ni är flera utredare som samarbetar runt en utredning.

Utöver detta har vi dessutom lagt till stöd för fler språk och möjligheten att få notifieringar och påminnelser via SMS som ett komplement till e-post.

Vi vill fortsätta att förbättra oss, om du har ideer och tankar är du välkommen att kontakta oss på Lantero!