Tillbaka till bloggen
blog image

Black Week-erbjudande

Publicerad: 22 november 2023

Inför att visselblåsarlagens krav på visselblåsarsystem börjar att gälla för alla bolag med minst 50 anställda, kör Lantero en kampanj med ett unikt Black Week-erbjudande.

– Erbjudandet är dels ett sätt att testa effektiviteten i enskilda kanaler där vi kör marknadsföringskampanjer, men också en push för att tidigarelägga beställningar från några av alla företag som är ute i sista stund, säger Joakim Wirén, digitalansvarig på Lantero.

Erbjudandet gäller under hela veckan, så länge beställningen kommer in i tid via beställningsformuläret på webben.

– Att köra en kampanj under Black Week kan tyckas lite ovanligt för en tjänst som riktar sig mot företagssektorn snarare än till konsumenter, fortsätter Joakim Wirén. Men även om anonymitet är en bärande värdering för oss så har vi en öppen inställning till arbetsmetoder och provar gärna på nya sätt att arbeta, även vad gäller marknadsföring.

Den genomsnittliga rabatten under Black Week är omkring 20 procent, men Lantero väljer att gå längre och rabattera första årsabonnemanget med 50 procent. Det är delvis för att de nya reglerna snart kommer att börja gäller, så att det blir ett starkt call-to-action. Men också för att vi av erfarenhet vet att våra kunder brukar vara nöjda och tenderar att stanna när de väl börjat att jobba med oss.